AI Innovatie Workshops

Onze methodiek

Bij CHIMP AI helpen wij graag MKB-organisaties snel de kracht van AI te begrijpen en te benutten. Dit doen we via onze “AI in a Day” methodiek. In slechts twee sessies, op een moment dat jou uitkomt, duiken we in jouw bedrijf en vergroten we jouw kennis van AI.

AI In A Day

Samen ontwikkelen we ideeën en mogelijkheden voor een op maat gemaakte AI-strategie of experiment. Onze laagdrempelige benadering garandeert maximale waarde. Ontdek met ons de use cases, uitdagingen en mogelijkheden van AI en ga met vertrouwen aan de slag met deze baanbrekende technologie.

Verkenning & Waardebepaling

We laten je kennismaken met de verschillende vormen van AI die wij bieden en tonen concrete voorbeelden van ons werk. Samen komen we tot een overzicht van AI-mogelijkheden die waarde kunnen leveren in jouw organisatie. Vanuit deze waarde kiezen we een concrete AI toepassing en werken we de use case uit. Voor de gekozen use case gaan we de vragen gezamelijk indexeren. Deze vragen zullen door CHIMP AI buiten de kennismaking om onderzocht worden.

Use Case & Vervolg

We bespreken de use case, het uitgevoerde onderzoek en schatten samen de haalbaarheid en effectiviteit van een vervolg in. Via een eventueel gemaakte AI-testopzet kan je experimenteren en eventuele uitdagingen en waarde concreet krijgen. Verder stemmen we graag met je af over volgende stappen en de strategie van AI in jouw organisatie.

Gratis AI In A Day?

AI in a day ondersteunt innovatieve MKB-bedrijven in Brabant met beschikbare data vouchers, die de kosten volledig dekken. De voucher is geldig voor Brabantse MKB-ondernemingen in de sectoren High Tech systemen en materialen, Life sciences & health, Agrifood, Logistiek, Automotive, Maintenance, Chemie & biobased.

Wij begrijpen we dat het succes van AI-implementaties aantoonbaar en meetbaar moet zijn. Daarom hanteren we een gestructureerde aanpak om de impact van onze AI-oplossingen te waarborgen.

Ga naar de inhoud